Τσάι του βουνού Δρυμός 25gr

Το Τσάι του Βουνού είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση, αλλά και για θεραπεία ή πρόληψη πολλών ασθενειών. Δρα ως αντιφλεγμονώδες, βακτηριοστατικό, αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό, ευστόμαχο, εφιδρωτικό, τονωτικό, αντιερεθιστικό και αντιαναιμικό, δέν ερεθίζει το νευρικό σύστημα και γι' αυτό πλεονεκτεί του κοινού μαύρου τσαγιού, γιατί δεν προκαλεί αϋπνία. 

Φλαμούρι (Τίλιο) Δρυμός 25gr

Το Φλαμούρι ή αλλιώς Τίλιο είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες (ηρεμιστικό, διουρητικό, ήπιο στυπτικό) και θεωρείται ότι προλαμβάνει την αρτηριοσκλήρωση και την υπέρταση. Το βότανο αυτό ενδείκνυται για όσους έχουν υψηλή πίεση και παράλληλα είναι νευρικοί, με αποτέλεσμα η πίεσή τους να ανεβαίνει όταν εκνευρίζονται.  

Μελισσοβότανο Δρυμός 25gr

Το Μελισσοβότανο είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση. Είναι απίστευτα αποτελεσματικό κατά του στρες, ανεβάζει τη διάθεση κι είναι ήπιο αντικαταθλιπτικό. Καταπολεμά επίσης τη νευρική δυσπεψία, το άγχος και τα προβλήματα ύπνου. 

Λουίζα Δρυμός 25gr

Η Λουίζα είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση. Οι ευεργετικές ιδιότητες της λουίζας βοηθούν στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών από τον οργανισμό αλλά και την καύση της κυτταρίτιδας. Είναι από τα πιο διάσημα βότανα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.  

Φασκόμηλο Δρυμός 40gr

Το Φασκόμηλο είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση. Είναι το κλασσικό ίαμα για φλεγμονές του στόματος, του λαιμού και των αμυγδαλών, αφού τα πτητικά του έλαια καταπραΰνουν τις βλεννογόνους μεμβράνες. Χρησιμοποιείται για τη δυσπεψία και συμβάλλει στην απώλεια κιλών, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό, είναι γευστικό, αρωματικό και βοηθά στην αποβολή των περιττών υγρών από το σώμα. 

Χαμομήλι Δρυμός 40gr

Το Χαμομήλι είναι ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες προστατεύουν από προβλήματα του πεπτικού και μολύνσεις του βλεννογόνου. Το άνθος χαμομηλιού είναι πολύτιμο για εντριβές, δρα μάλιστα ιδιαίτερα αποτελεσματικά στους κοιλόπονους των μωρών. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ