Ρόφημα σοκολάτας Nattell classic 1kg 32% KAKAO 


Γνήσιο ρόφημα Κλασικής Σοκολάτας με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 32% κακάο υψηλής ποιότητας (20-22%), υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους την δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση. Συνδυάστε με τα σιρόπια γεύσεων BRID της Proza για να αρωματίσετε το ρόφημα σοκολάτας και να δώσετε άλλη διάσταση γεύσεων και αρωμάτων στη σοκολάτα σας.

  • Ημερομηνία λήξεως 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Ρόφημα σοκολάτας Nattell bitter 1kg 60% KAKAO  

Γνήσιο ρόφημα Σοκολάτας Bitter με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 60% κακάο υψηλής ποιότητας (20-22%), υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους την δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.  

  • Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Ρόφημα σοκολάτας Nattell stevia 1kg 28% KAKAO   

Γνήσιο ρόφημα Σοκολάτας με Στέβια, έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 28% κακάο υψηλής ποιότητας (20-22%), υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους την δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.

  • Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Ρόφημα σοκολάτας Nattell Λευκή 1kg 

Ένα πλούσιο αρωματικό ρόφημα Λευκής Σοκολάτας, συνδυάζοντας την ισορροπημένη γεύση, το πλούσιο άρωμα και την παχύρευστη μορφή. Κατάλληλο για όσους επιλέγουν ιδιαίτερα χαρμάνια. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση. Συνδυάστε με τα σιρόπια γεύσεων BRID της Proza για να αρωματίσετε το ρόφημα σοκολάτας και να δώσετε άλλη διάσταση γεύσεων και αρωμάτων στη σοκολάτα σας. 

  • Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Ρόφημα σοκολάτας choco phoco classic 1kg 25% KAKAO 

   Γνήσιο ρόφημα Κλασικής Σοκολάτας με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 25% κακάο υψηλής ποιότητας (20-22%), υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους την δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση. Συνδυάστε με τα σιρόπια γεύσεων BRID της Proza για να αρωματίσετε το ρόφημα σοκολάτας και να δώσετε άλλη διάσταση γεύσεων και αρωμάτων στη σοκολάτα σας.

  • Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ