Ρόφημα σοκολάτας platinum classic 1kg 32% KAKAO
Γνήσιο ρόφημα Κλασικής Σοκολάτας με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 32% κακάο υψηλής ποιότητας υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους τη δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.
Κατάλληλη για χρήση στον ατμό της καφετέριας, φραπεδιέρα, μπλέντερ.
Ημερομηνία λήξεως 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Στον ατμό : Προσθέτουμε μία κούπα γάλα 3,5% λιπαρά (200ml), και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας. Ανακατεύουμε στον ατμό σε θερμοκρασία 70°C .Σερβίρουμε σε κούπα των 250ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Στη φραπιέρα : Προσθέτουμε στο σέικερ 1 ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (250ml) , 40gr προϊόν/ 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας και 1 - 2 παγάκια. Ανακατεύουμε για 20΄΄. Σερβίρουμε με 3 - 4 παγάκια σε ποτήρι των 330 ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Σε blender :Προσθέτουμε στο blender 6 - 8 παγάκια, μισό ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (150ml) και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας, Χτυπάμε για 20΄΄και σερβίρουμε σε ποτήρι των 330 ml, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 25 μερίδες των 250 ml
Ρόφημα σοκολάτας gold classic 1kg 25% KAKAO
Γνήσιο ρόφημα Κλασικής Σοκολάτας με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας 25% κακάο υψηλής ποιότητας υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους τη δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.
Κατάλληλη για χρήση στον ατμό της καφετέριας, φραπεδιέρα, μπλέντερ.
Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Στον ατμό : Προσθέτουμε μία κούπα γάλα 3,5% λιπαρά (200ml), και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας. Ανακατεύουμε στον ατμό σε θερμοκρασία 70°C .Σερβίρουμε σε κούπα των 250ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Στη φραπιέρα : Προσθέτουμε στο σέικερ 1 ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (250ml) , 40gr προϊόν/ 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας και 2 - 3 παγάκια. Ανακατεύουμε για 20΄΄. Σερβίρουμε με 3 - 4 παγάκια σε ποτήρι των 330 ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Σε blender :Προσθέτουμε στο blender 5 - 6 παγάκια, μισό ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (150ml) και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας, Χτυπάμε για 20΄΄και σερβίρουμε σε ποτήρι των 330 ml, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 25 μερίδες των 250 ml
Ρόφημα σοκολάτας τύπου λευκής classic 1kg
Ρόφημα Κλασικής γεύσης λευκής σοκολάτας πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.
Κατάλληλη για χρήση στον ατμό της καφετέριας, φραπεδιέρα, μπλέντερ.
Ημερομηνία λήξης 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Στον ατμό : Προσθέτουμε μία κούπα γάλα 3,5% λιπαρά (200ml), και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας. Ανακατεύουμε στον ατμό σε θερμοκρασία 70°C .Σερβίρουμε σε κούπα των 250ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Στη φραπιέρα : Προσθέτουμε στο σέικερ 1 ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (250ml) , 40gr προϊόν/ 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας και 2 3 παγάκια. Ανακατεύουμε για 20΄΄. Σερβίρουμε με 3 - 4 παγάκια σε ποτήρι των 330 ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Σε blender :Προσθέτουμε στο blender 5 - 6 παγάκια, μισό ποτήρι γάλα 3,5% λιπαρά (150ml) και 40gr προϊόν/2 γεμάτες κουταλιές της σούπας, Χτυπάμε για 20΄΄και σερβίρουμε σε ποτήρι των 330 ml, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 25 μερίδες των 250 ml
Ρόφημα σοκολάτας gold classic 700gr ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΡΟΥ
Γνήσιο ρόφημα Κλασικής Σοκολάτας με έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και παχύρευστη μορφή. Χρησιμοποιώντας κακάο υψηλής ποιότητας, υπόσχεται να γλυκάνει όλους όσους τη δοκιμάσουν. Παρασκευάζεται ζεστή ή κρύα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση.
Ημερομηνία λήξεως 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΠΡΟΣΟΧΗ :H ειδική σύνθεση της Nattell gold σε συνδυασμό με τη χρήση της σοκολατιέρας (PROZA 6 λίτρων) θα σας δώσει ένα καταπληκτικό πηχτό ρόφημα.
Η χρήση της συγκεκριμένης σοκολατιερας είναι σχεδιασμένη να διατηρεί την κατάλληλη υγρασία και θερμοκρασία που χρειάζεται το προϊόν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να πήζει υπερβολικά,να μένουν υπολείμματα στον καδο ή να ξινίζει το προϊόν (προβλήματα που μπορεί να είχατε στο παρελθόν με κάποιο άλλο προϊόν ή σοκολατιέρα).
Επίσης χάρη στην επαγωγική λειτουργία της μηχανής καθαρίζεται εύκολα σε μόλις λίγα λεπτά και σε περίπτωση που σας έχει μείνει μείγμα στο τέλος της ημέρας τοποθετείται τον κάδο στο ψυγείο και το χρησιμοποιείται την επόμενη ημέρα χωρίς φυσικά να αλλοιωθεί ή να ξινίσει το προϊόν .
Επιπλέον έχετε 6 υπέροχες γεύσεις χρησιμοποιώντας τα συμ/μένα σιροπάκια γεύσεων με δοσολογία 1,5ml ανά ρόφημα.
Τρόπος παρασκεύης της σοκολάτας στη σοκολατιέρα
Προσθέτουμε στο μπλέντερ ή στη φραπιέρα 2L νερό και 1 σακουλάκι 700gr Nattell gold και αφού πρώτα τα ανακατέψουμε για 5'', το ρίχνουμε στον κάδο της μηχανής (μπορούμε να επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία αν θέλουμε περισσότερο μείγμα, ιδανικά παρασκευάζουμε την παραπάνω ποσότητα μείγματος για να είναι πάντα φρέσκο εκτός αν έχουμε πολύ κατανάλωση) έπειτα ρυθμίζουμε το θερμοστάτη στους 90°C για 30' λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στους 70°C.
Κάθε συσκευασία των 700gr αποδίδει 11 μερίδες των 250 ml για ζεστή ή 11 μερίδες των 330 ml για κρύα σοκολάτα .
*Σε περίπτωση που στο τέλος της ημέρας μας έχει μείνει μείγμα σοκολάτας και δουλεύοντας όχι πάνω από 16 ώρες αφαιρούμε τον κάδο και τον τοποθετούμε κατευθείαν στο ψυγείο και το χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ NATTELL gold, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Τρόπος σερβιρίσματος ζεστής
Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη σοκολατιέρα και γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας.
Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος Κρύας με χρήση σοκολατιέρας
Σε φραπιέρα: Γεμίζουμε το σέικερ 250ml σοκολάτα από τη σοκολατιέρα, 1-2 παγάκια ανακατεύουμε στη φραπιέρα 10'' σε χαμηλές στροφές και σερβίρουμε σε ποτήρι 330ml με 2 - 3 παγάκια, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Σε blender : Γεμίζουμε το blender 250ml σοκολάτα από τη σοκολατιέρα, 5 - 6 παγάκια χτυπάμε 10'' και σερβίρουμε σε ποτήρι 330ml, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος γεύσεων
Γεμίζουμε σοκολάτα από τη σοκολατιέρα, προσθέτουμε ένα μόνο πάτημα 1,5 ml αρωματικό σιρόπι και ανακατεύουμε, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας
Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος mochaccino
Γεμίζουμε σοκολάτα από τη σοκολατιέρα, προσθέτουμε μια δόση espresso και ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε σαντιγί ή φυτική κρεμά και τέλος γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας και σιρόπι σοκολάτας.
Καθαρισμός σοκολατιέρας
Εύκολη στο καθάρισμα, θα πρέπει να καθαρίζεται ανά 2 ημέρες , πλένοντας τον κάδο.
Κατανάλωση ρεύματος
Οι μηχανές είναι μονοφασικές και η κατανάλωση του ρεύματος ανέρχεται στα 1200W σε πλήρη λειτουργεία , η μηχανή σε θερμοκρασία 50°C δουλεύει στο 1/3 της ώρας συνεπώς 400W.Με την τιμή της κιλοβατώρας να ανέρχεται αυτή τη στιγμή περίπου στα 0,115€ έχουμε 0,08€ Χ 0,4W = 0,046€. Οπότε σε μια λειτουργεία 10 ωρών η κατανάλωση θα είναι μόλις 0,46€.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑΣ
ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ
Στον ατμό : Προσθέτουμε στη μότα μία κούπα νερό (200ml), και 70gr προϊόν/3 γεμάτες κουταλιές της σούπας. Ανακατεύουμε στον ατμό σε θερμοκρασία 70°C .Σερβίρουμε σε κούπα των 250ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
ΚΡΥΟ ΡΟΦΗΜΑ
Στη φραπιέρα : Προσθέτουμε στο σέικερ 1 ποτήρι νερό 250ml , 70gr προϊόν/ 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας και 1 - 2 παγάκια. Ανακατεύουμε για 20΄΄. Σερβίρουμε με 2 - 3 παγάκια σε ποτήρι των 330 ml,έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.
Σε blender :Προσθέτουμε στο blender 6 - 8 παγάκια, 150ml νερό και 70gr προϊόν/3 γεμάτες κουταλιές της σούπας, Χτυπάμε για 20΄΄και σερβίρουμε σε ποτήρι των 330 ml, έπειτα γαρνίρουμε με σκόνη σοκολάτας ή τρούφας.